lång samman fattning

Hej igen allesammans !
Eftersom att jag inte har uppdaterat i min blogg så mycket under mån-tis om vad jag har gjort så kan ni ju få veta nu vad jag har gjort !:

Måndag :
Jag var i skolan och hade inget specielt slutade 14.10. Men efter så gick jag hem och värmde mig och lyssnde på musik för att få bort oljudet från borr maskinen. Jag red inte heller ! Men det vill jag inte ta upp hära, för det är ganska personligt och jag vill inte att ni ska veta! Så jag var hemma och bara satt och fixade lite saker. Sen kom pappa,mamma hem vi åkte och handlade inför Tisdag! Gustav var också med ! Sen åkte vi hem direkt och åt middag. Och jag fortsatte med mitt gästboks inlägg till Smurfen ! Och sen var klockan redan nio och pappa ville sitta vid datan och jag fixade mig lite (borstade håret,tänderna och smörjde in mig med kroppssmör) och sen kollade jag lite på tv. Sen var det bara att lägga sig i min sköna och stora säng och gosa ner sig med täckena ! Sen var det godnatt.

Tisdag:
Vi hade aktivitetsdag och vi åkte till Naturhistoriska, inte så kul. Vi skulle kolla på utsällningen klimat ?? TRÅKIT.nu
Men efter lunchen så gick vi upp till Människo utställnigen, det var däremot roligare än något klimat som inte äns var kul, tror nog inte att någon tyckte det om jag ska vara riktigt ärlig.Men jag orkade inte kolla på allting så jag gick och lyssnade på min Ipod hela tiden,så kul var det om ni fattar. Men jag och Sebastian gick och sickade låtar till varandra,hahahha. Men min mobil dog, så han kunde inte göra så mycket men det var faktist vid *liv* mycket ur min fick hela tiden för vi sikcade låtar hit och dit. Sen möttes vi vid entrén runt 12.20 med alla kläder på och dom *fina* jackorna på!
Sen åkte vi till Slussen och tog Ingarö buss hem istället för Hemmesta för det var ingen som orkade gå från centrum i detta hala väder. Specielt Pyttan. Men på bussen hem så skulle Pyttan vila lite och hon satt brevid Sebbe (som jag sickade låtar till och från) och då sa båda godnatt och han är så efterbliven så han tänker inte på ordet ''smurf'' som man brukar säga, hahah och då sa Pyttan, SMURF! Och inte tänkte säga Sebastian Ekfors förns på fredag, hahahaha! Men vi kom till skolan och sluatde direkt efter det vill säga 13.30 en timme tidigare än vanlig tid. SKÖNT ! Gick hem och då var bygg killarna hemma hos oss och då satte man självklart på musik...Eftersom att dom håller på med mitt nya rum och det är snart :D gud så skönt, litet och varmt kommer det blir eftersom att man har den bästa mamman och pappan som kommer att ställ in en kamin i mitt nya rum :) efterosm att vi har haft strömavbrott 20 ggr minst på detta år som redan gått !
Men jag packade med musik på ! Och åkte ner till träningen som började 16.30 men var dära 16.00 eftersom att när jag och pappa ska åka ner då så är det kö som 17. Har tänkt att allt som jag gör är genom tänkt....hahaah,men faktist. Men träninen gick bra utan att jag fick ont igen i benet grrr... Efter så hämtade mamma mig och vi åkte hem och duchade och tog det lugnt och bara kollade på tv.Etersom att jag fryser så himla mycket hela tiden, vet ej varför så kokade jag mig lite te och värmde mig själv med två filtar.Kollade på Mästarnas Mästare, hade ändå inget att göra.Sen blev klockan tio helt plötslig och jag boratade tänder och hår. Och kröp ner i min lilla säng.

Onsdag: Vaknade imorse 06:50 och tänkte nej det är skola igen! Men det gick bra idag iskolan utom att jag inte var med på gympan eftersom att jag hade ont i mitt ben igen.Ramlade faktist inte iskoaln som Elin gjorde 3 gånger !hsahah, jag och Tilde garvade nästan ihjäl oss.Blöta raster blöta spår efter killarna i klass rummet så man själv blir blöt om strumporna. Kan inte bara ni killar lära er att ta av sig täckisarna ? det skulle lätta !Och så galen som Ossian är så klättrade han in genom vårat fönster idag och det kom in en massa snö. Hade No-lektion sen och det var helt random och då menar jag RANDOM !!det var som om att någon skulle ha slängt ner en bomb ivårat klassrum, men det händer ju varje dag så man har ju alltid huvudvärk när man kommer hem från skolan rätt ofta !Men sen gick jag hem och bakade en kladdkaka :D Ni kan få recptet sen om ni vill och kanske en bild.Sen håller jag fortfarande på med en hemlig sak! Som kommer bli klart imorgon efter skolan om jag jobbar hårt. Men nu är klockan 20.48 och jag ska kolla på en video som Carro har gjort sen blir det Andra Avenyn för hela slanten kanske kokar te också !
Aja ni får bild och medmera imrgon orkar inte gör det nu !
KYSS




Namn:

E-post:

Blogg:

Skriv: