Måste sova nu för jag är så himla trött

(RUBRIK)

KYSS

Välkommen hem !

Välkommna hem till detta varma land med två meter hög snö över väg kanterna !
Jag älskar dig ! <3

...

''Vägen upp är lång men det är en fin utsikt''


sista februari

En sömnlös natt för min del.....Vaknde kart i två av att min huvudvärk hade släppt. Men satt uppe med mamma till tre sen gick hon och la sig och jag satt och kollade på någon film. Så nu kan jag typ alla repliker till Hannah Montana - The Movie (var bara den som fanns typ.ville ej se beck har sett alla så att...)Men mamma och pappa vaknade runt 10 och då kollade jag på tv en liten stud sen började ju OS klockan 11 så då skulle dom ju självklart kolla på det (:@) REPRISEN OCKSÅ som jag redan hade sett. Igår var vi och handlade mat inför sportlovet, vi ska baka pizza och så. kommer säkert vara jag som gör det... eftersom killarna kommer sova till 12.00 och då ringer mamma till mig och säger att jag ska väcka dom....

Menmen, idag kommer min mormor och morfar hem :D och dom har paket till mig :D (a) jag har saknat er jätte mycket !

Låtlistor @ spotify



TAYLOR SWIFT Min Taylor Swift lista på spotify

JUSTIN BIEBER Gjorde en Justin Bieber också

Vi hade ej någon riktig..

vännskap,det var bara du som trodde det. Jag visste det hela tiden

träning om 2h

 nu ska jag på träning med mitt hår som ser ut som en katastorf idag !
 <3
 min träningsoverall. som gick sönder idag :'(
 HAHA  ?

hur kommer det att när jag ska på träning är min väska full ?

Nu ska jag sova

Min bästavän 4-ever?

ehhh ??  Vem är du?

hihiokej?


Ps. Grattis till Marcus Hellner som tog GULD till sverige nyss :)
 Ds. Nu ska jag ZZzzzz......


På vägen hem till Tilde hände......

     








Jag <3 Du


JAG GILLAR DIG FETA MYCKET !!

bilder från idag

 hittade just hockey på tven, haha

 tilde är fin inte jag !

 --> HAHA

 Tilde är VILD !!

 Tilde leker spöke ! ni ser henne ej

 HAHA

 Tilde <3

 haha

 tilde är fin. inte jag

 Mobiler är alltid bra.

 En fin bild.

Tilde tog kanske 10 bilder med mobilerna.

Aja nu ska jag kankse gå till moster, för mamma och  familjen är hos mormor och morfar och skottar av taket.

KYSS

Hiss och diss

Hiss och Diss ála Tilde och Astrid


Sportlov snart. Vara med kompisar och sova. Åka skidor och bara ta det lugnt.

Att det går så bra i hockeyn för Sveriges herrar (damerna skämms man för !)

Att det har kommit mera snö

Att min mormor och morfar kommer hem denna vecka (och då kan jag få ett paket av dom )

ATT vi är så bra i OS (i alla olika grenar)

Att det är ljus när jag går till skolan 07:50



Hockeyn för damerna.

Att det är så kalt ute på morgonen när man ska gå till skolan på morgonen.

Att det har kommit så mycket snö

UGGS !! Jag blir galen på dom jag skulle gå hem ifrån tränigen igår. jag gick 17.45 och kom hem 18.10 och då hade dom jävla skorna frusigt fast helt böjda!

Att killarna kastade snöbollar på mig idag när vi skulle gå till centrum

KYSS

bilder från igår

 hahahah Tildes coola 3D glasögon

 jag och coola tilde

 vi är så coola

 haha,kolla tilde

 ahahahah

 sen en bild på min diss

Inget uppehåll

Iförra inlägget skrev jag att det var uppehåll på bloggen ! Men jag har hämtat min kraft och styrka nu !
Så jag hade tänkt att uppdatera nu nästan varje dag utom tisdagar som jag går till bollhallen direkt efter skolan. Just nu sitter jag i Oscars säng och kollade på OS men det slutade men det kasnke är på SVT2 ? Men jag hade ju missat Anja Pärson, som jag för övrigt tycker väldigtväldigt synd om faktist ! Med tanke på det hon gjorde iveckan men sen tog hon en medalj ! Det var jättekul att se. Men snart är det mat tror jag. Oscar är hos en kompis som blev 16-år iveckan. Grattis kan man väl säga till dig, för att inte bryta trenden. Efter maten är det väl ner hit igen och kolla på Melodifestivalen, men det är ju så himla tråka personer som är med iår. Men jag längtar till dom är nere i Malmö! Sitter och lyssnar sönder Taylor Swift på denna data (: Men nu ska jag kanske ladda upp ett par ego bilder på bloggen som det ionte har funkat förr !
KYSS

uppehåll

UPPEHÅÅL PÅ BLOGEGN TILLS JAG FÅR MIN KRAFT IGEN ! <3

lets dance

jao, lets dance nu med HELLI !!! Med laguppst. ihanden faktist

Jag vet...

Att jag inte har bloggat på ca en vecka snart. Men jag har tänkt på en sak som är väldigt viktig för mig.
Men jag vet ej, efter 5 år är det dags att sluta på ......... men jag vet ej. Men jag hoppas att jag kommer att göra det rätta och det bästa för mig. Men nu ska jag kolla om det finns några biljetter till en bio som jag ska se imorgon med min kompis Helli ! Vi hade tänkt att se Valentine's day ( hoppas att den är så bra som jag hoppas. kostar ändå 100 kr men om man är som mig så kommer man in gratis)Men nu ska jag kolla tv en snabbis !

KYSS

Ps. lover att det kommer mer uppdate under veckan!Ds. FYLLER ÅR OM 4 DAGAR !!! SKA ÄVEN SPELA HANDBOLL MED KLASSEN. aja ska sätta upp Taylor Lautner på min vägg nu ;)

Kakske (?)

Jag kanske ska gå och ta mig en stoor kopp choklad och bara tycka synd över mig själv ??



Kankse ska ta en sådan ??

Fredag kväll

Hej, igen.
Nu är klockan halv sju i runda slängar.
Det händer väl inget specielt här hemma. Är bara arg på mamma och mig själv att vi missade Pilfalk igår på tv. Skulle gått på den matchen igår men jag hade själv handboll och Casper som jag skulle gått med. Men det gör inget eftersom det finns ju flera matcher som han spelar, inte direkt den sista om man säger som så.
Men här sitter jag i mitt rum och väntar på att maten ska bli klar eftersom jag inte åt någon iskolan i dag utom 2 apelsonklyftor. Lyssnar också på musik på spotify och chattar med Tilde.
Aja nu ska jag kolla om det händer något. Så ni får ha det så bra !

KYSS

Fredag kväll

Hej, igen.
Nu är klockan halv sju i runda slängar.
Det händer väl inget specielt här hemma. Är bara arg på mamma och mig själv att vi missade Pilfalk igår på tv. Skulle gått på den matchen igår men jag hade själv handboll och Casper som jag skulle gått med. Men det gör inget eftersom det finns ju flera matcher som han spelar, inte direkt den sista om man säger som så.
Men här sitter jag i mitt rum och väntar på att maten ska bli klar eftersom jag inte åt någon iskolan i dag utom 2 apelsonklyftor. Lyssnar också på musik på spotify och chattar med Tilde.
Aja nu ska jag kolla om det händer något. Så ni får ha det så bra !

KYSS

Fredag

Som sagt är det fredag idag och det byder party för vissa kanske ?
Men inte mig. Men idag var jag i skolan som vanligt.
På lunchrasten så gick ajg hem och skulle kolla och hämta Kalle och choklad fabriken men det fanns ej hemma som jag trodde eller jo någonstans hemma, men det gäller ju veta vart också !!
Men när jag kom tillbaka till skolan så lekte vi iden stora snöhögen vid fotbolls palanen som alla lärare tycker är utanför gränsen. Men hallå har inte ni heller gått iskolan ? eller ? Vad ska man annars göra på rasterna ?
Men när vi lekte så kom en lärare och visslade i sin pipa som han ALLTID har med sig ! och då menar jag ALLTID ! men han är våran lärare i idrott,å kankse inte saå konstigt men iallafall. Han börjar närma sig där vid är och är himla arg så vi springer ifrån snöhögen bla. för att inga andra är dära och vi blev så himla rädda för han var så himla arg på oss. Men Elin, Carro E och Helli springer iväg ocg vi skriker på dom att dom ska stanna, och efter 20 meter kanske så stannar dom.Och Mats är så himla arg att han säger : VAFAN HÅLLER NI PÅ MED !!!???JAG STÅR OCH SKRIKER PÅ ER ATT NI SKA STANNA OCH NI SPRINGER IVÄG !!! men vi hade ju iinte gjort någonting, faktist! Men men så är livet ibland, får man ta riktigt hårda smällar.
Nu sitter jag jag pratar med Elin och Tilde. SKa änven kolla Tildes blogg en snabbis ;)

KYSS

Gårdagens kommentar

Hejsan !
Skulle du kunna visa hur du sköter ditt hår och vilken som är din faorit slarv toffs och vanlig ?
Vilken shampo använderinkl. balsam ?
Sklle vara glad för det.Det ser ut på alla bilder att du har fint hår.

Svar: Ja ,det skulle jag väl kunna göra om du vill! Men jag vet ej när.


Torsdag

Hejsan allesammans igen.
Idag torsdag så var det slöjd, inte så kul. Hatar träslöjd.
Fick reda på vad vi hade fått på engelska provet idag också. Jag fick 34/34 G-.
Hade även efter lunchen som bestod av Rotfruktsgratäng och falafel (usch!) vi har en stor snödriva vid fotbollsplanen som jag alltid går förbi när jag ska gå till skolan och hem.
Våran musiklärare som typ alltid är sjuk var sjuk idag med, så vi fick ha Jocke. VÄRLDENS slappaste musik men den var asjobbig för Ronja,Tessi, och någon mera kasstade snöbollar på fönstret. Men över till musiken inne iallafall. Vi fick säga våra favorit låtar man skulle vara TVÅ och TVÅ, jag och Ellen krossar alla ! haha. Men vi kom ej på någon låt så först sa vi Ke$ha (Tik Tok) men tror ni man får lyssna på den eller ? ehhhh... nope ! självklart inte. Så jag väljer Justin Bieber (Love me) snabbt som 17 iallafall och alla killar skulle skriva vad dom tyckte om den låten. Och alla killlar sa typ : Den suger ju pungludd men jag var stark och sa emot, NEJ DET GÖR DEN INTE !!! Men dom är så omogna. Men vi hade engelska efter lunchen och det var då vi fick reda på våra svar från proven. Men när jag kom hem så hade jag satt mig till rätta kanske i en halvtimme och eftersom jag alltid har sådan otur så får vi strömavbrott. Hur kul är det,presic när man hade satt sig till rätta grr...Men smsade moster och sa att det var kul med strömavbrott, och då svarade hon att dom också hade det,då njöt man ju lite halv mycket. Sitter inne på facebook och spotify också och lyssnar på TikTok men Ke$ha själv iallafall, ska ta och packa inför träningen i kväll. 17.4
5 - 19.00 så alla som vill kan få komma och kolla,har  inte stänga tränignar ;)Nu sitter jag och fjantar mig med Elin och Tilde på msn. och då menar jag FJANTAR !! Men nu orkar jag inté blogga mera idag.Kanske kommer mera ikväll, får see ;)

KYSS

lång samman fattning

Hej igen allesammans !
Eftersom att jag inte har uppdaterat i min blogg så mycket under mån-tis om vad jag har gjort så kan ni ju få veta nu vad jag har gjort !:

Måndag :
Jag var i skolan och hade inget specielt slutade 14.10. Men efter så gick jag hem och värmde mig och lyssnde på musik för att få bort oljudet från borr maskinen. Jag red inte heller ! Men det vill jag inte ta upp hära, för det är ganska personligt och jag vill inte att ni ska veta! Så jag var hemma och bara satt och fixade lite saker. Sen kom pappa,mamma hem vi åkte och handlade inför Tisdag! Gustav var också med ! Sen åkte vi hem direkt och åt middag. Och jag fortsatte med mitt gästboks inlägg till Smurfen ! Och sen var klockan redan nio och pappa ville sitta vid datan och jag fixade mig lite (borstade håret,tänderna och smörjde in mig med kroppssmör) och sen kollade jag lite på tv. Sen var det bara att lägga sig i min sköna och stora säng och gosa ner sig med täckena ! Sen var det godnatt.

Tisdag:
Vi hade aktivitetsdag och vi åkte till Naturhistoriska, inte så kul. Vi skulle kolla på utsällningen klimat ?? TRÅKIT.nu
Men efter lunchen så gick vi upp till Människo utställnigen, det var däremot roligare än något klimat som inte äns var kul, tror nog inte att någon tyckte det om jag ska vara riktigt ärlig.Men jag orkade inte kolla på allting så jag gick och lyssnade på min Ipod hela tiden,så kul var det om ni fattar. Men jag och Sebastian gick och sickade låtar till varandra,hahahha. Men min mobil dog, så han kunde inte göra så mycket men det var faktist vid *liv* mycket ur min fick hela tiden för vi sikcade låtar hit och dit. Sen möttes vi vid entrén runt 12.20 med alla kläder på och dom *fina* jackorna på!
Sen åkte vi till Slussen och tog Ingarö buss hem istället för Hemmesta för det var ingen som orkade gå från centrum i detta hala väder. Specielt Pyttan. Men på bussen hem så skulle Pyttan vila lite och hon satt brevid Sebbe (som jag sickade låtar till och från) och då sa båda godnatt och han är så efterbliven så han tänker inte på ordet ''smurf'' som man brukar säga, hahah och då sa Pyttan, SMURF! Och inte tänkte säga Sebastian Ekfors förns på fredag, hahahaha! Men vi kom till skolan och sluatde direkt efter det vill säga 13.30 en timme tidigare än vanlig tid. SKÖNT ! Gick hem och då var bygg killarna hemma hos oss och då satte man självklart på musik...Eftersom att dom håller på med mitt nya rum och det är snart :D gud så skönt, litet och varmt kommer det blir eftersom att man har den bästa mamman och pappan som kommer att ställ in en kamin i mitt nya rum :) efterosm att vi har haft strömavbrott 20 ggr minst på detta år som redan gått !
Men jag packade med musik på ! Och åkte ner till träningen som började 16.30 men var dära 16.00 eftersom att när jag och pappa ska åka ner då så är det kö som 17. Har tänkt att allt som jag gör är genom tänkt....hahaah,men faktist. Men träninen gick bra utan att jag fick ont igen i benet grrr... Efter så hämtade mamma mig och vi åkte hem och duchade och tog det lugnt och bara kollade på tv.Etersom att jag fryser så himla mycket hela tiden, vet ej varför så kokade jag mig lite te och värmde mig själv med två filtar.Kollade på Mästarnas Mästare, hade ändå inget att göra.Sen blev klockan tio helt plötslig och jag boratade tänder och hår. Och kröp ner i min lilla säng.

Onsdag: Vaknade imorse 06:50 och tänkte nej det är skola igen! Men det gick bra idag iskolan utom att jag inte var med på gympan eftersom att jag hade ont i mitt ben igen.Ramlade faktist inte iskoaln som Elin gjorde 3 gånger !hsahah, jag och Tilde garvade nästan ihjäl oss.Blöta raster blöta spår efter killarna i klass rummet så man själv blir blöt om strumporna. Kan inte bara ni killar lära er att ta av sig täckisarna ? det skulle lätta !Och så galen som Ossian är så klättrade han in genom vårat fönster idag och det kom in en massa snö. Hade No-lektion sen och det var helt random och då menar jag RANDOM !!det var som om att någon skulle ha slängt ner en bomb ivårat klassrum, men det händer ju varje dag så man har ju alltid huvudvärk när man kommer hem från skolan rätt ofta !Men sen gick jag hem och bakade en kladdkaka :D Ni kan få recptet sen om ni vill och kanske en bild.Sen håller jag fortfarande på med en hemlig sak! Som kommer bli klart imorgon efter skolan om jag jobbar hårt. Men nu är klockan 20.48 och jag ska kolla på en video som Carro har gjort sen blir det Andra Avenyn för hela slanten kanske kokar te också !
Aja ni får bild och medmera imrgon orkar inte gör det nu !
KYSS

Fråga !

Hej :)
Vem du nu är ;) såklart jag vet vem du är.

Det var faktist min kusin som hade en blogg och jag visste inte hur en sådan fungerade förr. lite pinsamt!
Sen när hon tyckte jag var mogen att skriva om mitt liv på datorn som är så j'vla smart så fixade hon min första blogg. som du vet vad den heter.

Jag hoppas att du är nöjd med ditt svar på den frågan !!

Onsdag <3

blött ute, blöta raster.
Det var typ det som hände idag i skolan utom att det var hejkomochhjälpmig och alla sprang på NO-lektionen, stackars Kåverud som vi kallar honom ;)
Men var inte med på idrotten idag eftersom jag fick ont i mitt ben igen igår efter träningen men jag ska vara med på fredag igen även om det gör ont, jag ska bekämda min ondska i benet ;)
menmen....det är ju så j*vla mycket snö ute så man nästa drunknar och så blir det så hilma halt på våran skolan också,....grrr på björn som sandar typ 1 gång i månaden grrrr.......
imorgon vill jag inte gå till skolan eftersom att vi ska ha den lilla häxan. men usch på henne!!
vill hellre ha syslöjd med charlotte istället. faktist även om inga tror att syslöjd är kul,men jag älskar syslöjden mera nu än vad jag gjorde förra året. men iallafall vi sickade in en liten lapp til våran snälla rektor och hoppas det går igenom eller hur Tilde ! <3 om den gjorde skulle alla tacka Elin,Ellen,Mig och Tilde ! eller hur ?
Men nu orkar jag faktist inte blogga mera men kanske kommer ett litet kvälls inlägg senre i kväll, vem vet ? men ska fixa en hemlig sak nu hade jag tänkt. så dom som läser får veta kanske senare!!!


aja KYSS

FRÅGESTUND

:D :D



fuck huvud

faaan !!
råkade ta bort frågestunden....

kommer en ny om två sekunder vääänta ***** <3


<3

Kollade igen min förra blogg och hittade detta :

- tack för att du är min finaste älskling!

jag är glad att du finns, är glad att du är så levande, sprallig och positiv! :D
när jag är ledsen, så brukar jag tänka på alla knäppa saker du brukar göra
och säga! det får mig att skratta och glömma alla bekymmer,
i alla fall för stunden.

jag trodde aldrig att en 9-årig tjej skulle kunna umgås med mig som
snart fyller 19 och ändå kännas så mogen för din ålder, du är bäst!

JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINSESSA!

image8

- din marina

Gäller det fortfarande ?


Yummiez Gästbloggar ♥

Hej ni som läser på bloggen!♥

Jag heter Tilde som kommer från bloggen www.yummiez.blogg.se & nu Gästbloggar åt cutest Astrid ^^
Idag har vi båda vait i skolan & göra det man brukar göra i skolan,Lektioner blöta raster för tillfället m.m. , Jag tänkte göra en Hiss & diss här på bloggen :)



- Äntligen har det börjat bli ljusare ute ! Det får mig att inse att klockan 15.00 inte är klockan 20.00 :D

-Astrids födelsedag♥+ den dagen har vi även Klasshanbollen ^^

-Astrids rosa söta blogg som man jämt kan gå in på när man behöver lite energi & kärlek<3






-Uggs ! , Speciellt blöta, Det är ett par snygga skor ja ! , Men fejk Uggsen är inte speciellt bra, ''vet inte om riktiga är bättre men '', ´Jag har med dom i Veckans Diss för dom blir superblöta , Superhala & superkalla ! -.- , Suuuck..

-Snön ! , Nu har snön varat lite förlänge tycker jag,Längar till sommaren myyyycket nu! <3








Sådära :) , det var en kort Hiss&Diss :) , Puss & kram

Ses kanske här igen :) ,

//Tilde <3








1 FEBRUARI.....

Som sagt 1 Februari, den bästa månaden....
Idag har jag varigt iskolan och då klom polisen,vi måste nog vara dedn mest polis besökta skolan på hela värmdö( hahah eller inte men det känns så)
Dom var dära och pratade med en kille som det kanske inte är så bra att skriva hära ;)
Imorron ska vi på något museeum som jag ej kommer ihåg vad det heter.
Så jag och min underbara pappa ska åka och handla snart på affären (vi ska med oss lunch) min kommer bli typ macka och yoghurt eller något liknande, det är jäkligt att köpa en salla för 50 - 60 kr och inte äta upp den.....
Kommer göra en rolig sak snart som jag blev insperad av min kusin på facebook och har ändå inget att göra.

KYSS